Monday, 27 April 2015

assalamualaikum

selamat pagi..
Dah bekurun lama tak update blog.ya ampun.sibuk lani mengalahkan menteri.Rasa tetiba ja nak update blog ni..cecece,selalu dok baca blog orang ja,dah kenapa tetiba nak sapu sawang blog sendiri pulak.hehehe.Buat anakku NUR ZARA ADELIA,hari ni genap anak ibu berumur 5 bulan  2 hari maksud nya hari khmis ni anak ibu nk kena cucuk 5 bulan dah,jangan qeyak nah sayang ibu naaa,kata kak sado ketak-ketak.mana leh qeyak kan,rasa sat ja zara dah nak besar,ibu baru rasa cam baru bersalin anak ibu semalam ja,dok sakit sebak-sebak depan ayah tengok-tengok anak ibu dah 5 bulan kan.Bulan depan dah buleh makan..yeeahhhh!!taksabaqq ibu nak masak puri buah sayur kat anak ibu ni,setaip hari setiap saat setiap bulan ada saja perubahan anak ibu tunjuk kan,ibu ayah teruja sangat sayang,lani zara dah pndai menirap,pantang kalih kot len.tengok-tengok dah menirap tapi nak kalih badan balik tak leh,hadoiii kata kak long kawasan,camana nih menirap nak kalih badan balik tak boleh,jatuh reputasi kak long kawasan camni sayang.hahahahaha.terima kasih anak,dari lahir sampai lani tak pernah buat ibu jadi mata panda jelita.good girl sangat anak ibu ayah ni.meh cium sikit.zara anak manja ayah sangat,suka buat drama dengan ayah lebih,ayah zara pon layan drama anak dara dia,banyak lagi nak habaq sebenar nya tapi nanti la.aura ibu  jelita tak mai lagi..babai uolsss...




Anak ibu umur 5 bulan...


zara masa dalam perot ibu dan masa umor 1 hari

Anak ibu semoga membesar dengan sempurna baik akal fikiran ..ibu ayah sayang zara sangat..tahun depan ibu bagi adik kat zara.ehhhhh..omg!! Keh2.hahaha..

No comments:

Post a Comment